Diensten

Mijn dienstverlening bestaat uit verschillende mogelijkheden:

Het volledig voeren van uw administratie, inclusief het verzorgen van de BTW aangiftes, tot en met de IB of VPB aangifte.

Ik kan ook het maken en verzenden van uw verkoopfacturen voor u verzorgen en het versturen van betalingsherinneringen. Tevens kan ik, indien gewenst, SEPA bestanden voor u aanmaken met daarin betalings- of incasso-opdrachten die u aan kunt bieden bij uw bank ter uitvoering.

Vanzelfsprekend kunt u ook zelf een deel van de administratie voeren waarbij ik over uw schouder mee kan kijken en bij kan sturen en adviseren waar nodig. U zou bijvoorbeeld uw verkoopfacturen zelf kunnen maken en versturen en de ontvangsten in de bank verwerken zodat u weet welke klanten u nog moeten betalen. Daarbij kan ik voor de rest van de administratie zorg dragen.

Het is ook mogelijk dat u zelf de gehele administratie verzorgt, eventueel inclusief de aangiftes omzetbelasting (dit kan vanuit het pakket). Periodiek kan ik dan controleren of het goed gaat, eventueel aanvullende boekingen doen en aan het eind van het jaar kan ik voor u de verlies- en winstrekening en de balans opstellen en de belastingaangifte verzorgen. Ook het opstellen van een jaarrekening behoort tot de mogelijkheden. Loopt u tussendoor tegen een probleem aan of heeft u vragen dan kunt u met mij overleggen.

Het kan zijn dat u reeds samenwerkt met een accountantskantoor of fiscalist die voor u de jaarstukken en aangiftes verzorgt. Vaak hebben deze kantoren geen of beperkte ervaring met Reeleezee en weten ze niet hoe ze uw cijfers uit Reeleezee sluitend kunnen krijgen op de cijfers uit de jaarrekening. Of ze leggen deze verantwoordelijkheid bij u neer. Ook hier kan ik van dienst zijn, aangezien ik met mijn zeer ruime ervaring met Reeleezee precies weet hoe het pakket werkt en hoe zo’n aansluiting plaats kan vinden. En vaak tegen een veel schappelijker tarief dan het tarief van de grotere kantoren.

Reeleezee is een gebruikersvriendelijk pakket. Toch kan het voorkomen dat er problemen ontstaan met systeemrekeningen waar u of uw accountant niet uitkomen maar die wel opgelost dienen te worden. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

U ziet, er is een heel scala aan mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen! Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken maar een en ander kan ook geheel online afgehandeld worden.

Laat mij doen waar ik goed in ben, zodat u tijd overhoudt om te doen waar u goed in bent!