Mijn naam is Barbara Willemse, sinds 1989 werkzaam in de financiële administratie. Gedurende die periode heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt in diverse sectoren, waaronder een aantal jaren als assistent accountant. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd. Sinds 2011 probeer ik met Balance All Books mijn klanten te ontzorgen in een ongedwongen en open sfeer.

Honden zijn mijn passie. Op onze woonboerderij leven wij samen met elf honden. De samenstelling van onze roedel laat zien dat ik gek ben op het wezen hond, en niet op een bepaald ras. Wij hebben twee raszuivere Ierse Wolfshonden, vier Powder Puffs, een Havanezer, twee zeer bewust (zelf) gefokte kruising Ierse Wolfshonden en twee kruisingen die als herplaatsers bij ons terecht gekomen zijn. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding tot gedragstherapeut voor honden.

Dus geen marmeren kantoor en chique auto maar eerder het advies om niet té nette kleding aan te trekken wanneer u op bezoek komt. En geen negen tot vijf mentaliteit en bereikbaarheid. Ik werk om te leven, en niet andersom. Wat niet wegneemt dat ik mijn werk erg graag doe, en veel voldoening haal uit het ontzorgen van mijn klanten. Op de pagina recensies kunt u lezen of dit een beetje lukt.