Sinds 2014 is Barbara van Balance All Books onze betrouwbare boekhouder. Na verschillende moeizame relaties met andere boekhoudkantoren kwamen we Barbara op het spoor. Al vanaf het begin was er een klik en zijn we zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening. Het is een groot voordeel dat ze ons boekhoudprogramma Reeleezee van haver tot gort kent. No-nonsense, snel en altijd eerlijk en betrouwbaar verzorgt zij nu al jaren met veel passie onze administraties. We zijn ontzettend blij dat we haar hebben mogen leren kennen en hopen nog jaren gebruikt te mogen maken van haar geweldige service.

Theodoor en Jacolien van ’t Leven

Sinds 2011 laat ik mijn boekhouding verzorgen door Barbara. In dat jaar ben ik zelf begonnen als zzp’er en merkte snel dat boekhouden niet aan mij besteed was. Via een advertentie bij Barbara uitgekomen en er was al snel een goede klik. Zij verzorgt mijn boekhouding sindsdien tot in de puntjes en ik ben er ook zeer tevreden over. Ze geeft goed advies, is scherp en is uiterst vakkundig, betrouwbaar en ze heeft een fijne persoonlijkheid. Ik ben blij met haar.

Dennis Wamelink

Barbara verzorgt al een aantal jaren de boekhouding van mijn bedrijf. Ze ontzorgt en houdt orde in de financiële kant van mijn bedrijf. Het contact is erg prettig, ik kan altijd bij haar terecht met vragen en ze denkt pro-actief mee. Dat is erg fijn! Barbara is een topper.

Hilde

Naarmate het bedrijf groeide werd de administratie steeds meer gedoe. We zochten iemand die hier echt goed in is, zodat wij ons kunnen richten op dingen waar wij goed in zijn. Met Barbara zijn we hier in geslaagd! Haar zorgvuldigheid en brede kennis is precies wat wij nodig hebben. Ze denkt met ons mee, en helpt om processen slimmer in te richten. Barbara neemt ons niet alleen veel werk uit handen, ze voert de administratie ook stukken beter en nauwkeuriger dan we het zelf zouden doen!

Gerben en Jeroen

Toen wij begonnen met ons bedrijf 5 jaar geleden hebben wij erg geworsteld met het vormgeven van onze administratie. Als horeca echtpaar hadden we veel ervaring maar met boekhouden echt geen idee! Na een aantal jaar struggelen en een aantal accountant kantoren verder kwamen wij in contact met Barbara. Dat was echt een verademing! Eindelijk vonden we de hulp die we nodig hadden! Sinds 2 jaar zijn wij klant bij Balance All Books. Barbara is zeer gedreven in de hulp die zij ons geeft bij het verwerken van ons boekhoudpakket. Wij zijn erg tevreden over de service en kunde van Balance All Books !

Micha en Marloes van Doren

Ik was op zoek naar een boekhouder die met Reeleezee werkt. Wat een geluk dat ik Barbara vond! Ze heeft kennis van zaken, is betrouwbaar, flexibel, denkt mee en geeft goede adviezen. Maar boven alles is Barbara een heel leuk mens om mee samen te werken. Met haar hulp durf ik met een gerust hart mijn eigen boekhouding te doen.

Pieternel